Eski nişanlısı Burak Kalfa ile olaylı ayrılan, geçtiğimiz aylarda ise İşletmeci Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eşi Muhammet Aydın’ı takipten çıkardı ve birlikte çekilmiş oldukları fotoğrafları sildi. Ayrıca Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi.

MUHAMMET AYDIN’DAN HAMLE

Muhammet Aydın ise Tuğçe Tayfur’a aynı şekilde karşılık verdi. Tuğçe Tayfur yakın zamanda hamile olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan sonra çiftin bu hamleleri akıllara ayrılık sorusunu getirdi.

WhatsApp Image 2023-12-24 at 19.21.51

Tuğçe Tayfur ilk evliliğini 2009 yılında Tolga Ertuğrul ile yaptı. İkili kısa bir süre sonra ayrıldı. Tuğçe Tayfur ABD’de yaşadığı dönemde, Taner Şafak ile tanıştı ve 2012 yılında nikah masasına oturdu. 2016 yılında ise Taner Efe isminde çocukları dünyaya geldi. Tayfur, Taner Şafak ile yedi yıllık birliktelikten sonra ayrıldı. Tayfur bir süre sonra ise Burak Kalfa ile nişanlandı ve olaylı şekilde nişanı attı. Ardından ise Muhammet Aydın ile Isparta nikah masasına oturdu. Nikaha babası Ferdi Tayfur ve Annesi Necla Nazır katılmadı.

Hülya Avşar'dan Berfu Yenenler'e imalı cevap: Her yol denenmiş Hülya Avşar'dan Berfu Yenenler'e imalı cevap: Her yol denenmiş

SAHTE EVLİLİK İDDİALARI

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'ın evliliklerinin bazı hesaplar tarafından sahte olduğu iddia edilmişti Bunun üzerine Tayfur, Sosyal medya hesabından şu açıklamda bulunmuştu : “Kendini bilmez sahte hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyormuş bazı magazin profillerine... Ben çok kötü günler geçirdim, evet... Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evirilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu. Manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş... İnandığım ne varsa gidiyordu elimden... Güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyordu bana yaşatılanlar... Namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammet'im çıktı karşıma, sanki Allah 'tamam bitti sınavın' der gibi gönderdi onu bana... İkimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte... Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bir parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize."

Tayfur, Sosyal medya hesabında eşi Muhammet Aydın’a hakkında söylenenlere ise: "Muhammet için yine “FAKE” hesaplardan iftiralar atıldı, yazmadığı şeyleri yazmış gibi gösterdiler, devletin izin verdiği ruhsatlı silahı gözüktü diye mafya dediler, bazı kişilerle ortak takibi olan kadınlar Muhammet'in instagram hesabının dm kutusuna tanışma yazıları, çıplak resimleri göndererek iğrenç oyunlar kurdular. Ama Allah Muhammet'i boşuna göndermemişti bana, işinde gücünde, o da sadece yuvam olsun çoluk çocuk huzurlu sakin bi hayatım olsun, 'ahiretimize hazırlık yapabileceğim bir eşim olsun' diyen bir adam. Biz evlendik ama kuduranlar daha da kudurmaya başlamış." Açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Selda Manduz